8 februari, 2017

Jobba hos oss

Spontanansökan

Om du är intresserad av att bli en i vårt team är du välkommen att skicka in din ansökan med referenser samt CV till oss. Det är inte bara snickare som är intressant för oss; även murare, betongarbetare, plattsättare och anläggare. Vi ser över spontanansökningar som kommit in med jämna mellanrum och om vi har behov av att rekrytera kommer vi att höra av oss till dig. Självklart är vi anslutna till Svenska Byggnadsarbetareförbundet.

Lärlingsplats

Hos oss har vi haft flera lärlingar – just nu har vi två anställda snickarlärlingar. Det är möjligt för företag som har kollektivavtal. Söker du en plats som lärling får du gärna kontakta oss för att se om vi har någon ledig plats. Läs mer om lärlingstiden på Byggnads hemsida, klicka här.

Praktik för gymnasieelever

Vi har haft flertalet praktikanter hos oss genom åren. Mestadels gymnasieelever från Bygg- och anläggningsprogrammet från Tranemo Gymnasieskola. Behöver du en praktikplats och är nyfiken på hur vi jobbar så hoppas vi att du hör av dig! Klicka här för att läsa mer om byggprogrammet.

Kontaktinformation

E-post: pontus(a)sandellssnickeri.se
Telefon: 0325-61 88 66
Vi utgår från Nittorp i Tranemo Kommun